Keikkalippujen hankkiminen

Nykyään monet suuret tapahtumat myyvät loppuun jopa minuuteissa. Ihmiset jonottavat lippupisteissä, puhelimessa ja internetissä toivoen saavansa lipun himoitsemaansa tapahtumaan. Lippujen hinnat ovat myös nousseet huimaa vauhtia ja monen tapahtuman hinnoittelu lähentelee jo kipukynnystä. Tästä syystä monet yrittävätkin etsiä halvempia vaihtoehtoja päästäkseen osallistumaan tapahtumiin.

Alennettuja lippuja löytyy monesta paikasta

Alennettuun hintaan lippuja on mahdollista saada monesta paikasta. Monet lehdet ja radioasemat tarjoavat promootioita, joissa lippuja voi saada alennuksella tai jopa ilmaiseksi. Ammattiliitot, yhdistykset ja erilaiset seurat tarjoavat usein myös jäsenilleen mahdollisuuksia hankkia Discounted ticketslippuja alennetuin hinnoin, jolloin kenenkään ei tarvitse rikkoa pankkia saadakseen liput hankittua. Monet elävän musiikin yhdistykset tarjoavat jäsenilleen erikoishintaisia lippuja, samoin kuin bändien faniklubit jotka saattavat myös tarjota jäsenilleen mahdollisuutta tavata bändi niin kutsutussa “meet and greet” -tapahtumassa keikan ohessa. Yksi tapa rahoittaa konserttiliput hintavampaan tapahtumaan on tietysti Lainaa nopeasti tilille -palvelu, josta löydät ostosraha-palvelun ja saat rahaa nopeasti tilillesi eikä sinun tarvitse miettiä millä ilveellä pääset suosikkiyhtyeesi konserttiin. Jopa ilmainen laina on mahdollinen.

Vapaaehtoiseksi tarjoutuminen avaa ovet moniin tapahtumiin

Kätevä tapa päästä näkemään tapahtuma on myös ilmoittautua sinne vapaaehtoiseksi – hyvinkin monet tapahtumat tarjoavat talkootyöntekijöille myös mahdollisuuden seurata ainakin osaa tapahtumasta ilmaiseksi – tietysti jos olet tapahtumassa töissä, et voi koko ajan vain seurata bändejä, mutta ainakin pääset osalliseksi tapahtuman tunnelmasta. Joissain monipäiväisissä tapahtumissa voit saada liput koko tapahtumaan, vaikka työskentelisitkin vain yhtenä päivänä.

Tietysti jos tunnet bändin jäseniä tai tapahtuman järjestäjiä, voit yrittää kysellä olisiko heillä mahdollisesti lippuja myytäväksi asti hieman halvemmalla. Älä kuitenkaan pyydä nimeäsi listalle, jos pidät yhteyttä näihin henkilöihin vain silloin kun haluat heidän konserttiinsa. Mieti miten itse suhtautuisit “kaveriin”, joka muistaa olemassa olosi vain silloin kun haluaa tulla keikallesi.

Edullisten lippujen etsiminen auttaa oman budjetin hallinnassa

Koska levytetty musiikki myy kokoajan vähemmän ei livekeikkojen määrä ainakaan tule laskemaan ihan heti. Lippujen hintakehitys saattaa jossain vaiheessa kääntyäkin, sillä saturaatiopiste tulee aina vääjäämättä vastaan. Ei palveluiden hintoja voi nostaa loputtomiin, sillä siitä seuraa asiakaskato. Ainakaan vielä tähän tilanteeseen ei olla päädytty, vaan konserttilippujen hinnat ovat jatkaneet nousuaan. Siksi monelle onkin tärkeää, että konserttilippuja saa vielä jotakin kautta hieman halvempaan hintaan.

Leave a Reply