Tämän sivuston tarkoitus on auttaa rockbändejä kaikissa rockbändin toimintaan liittyvissä asioissa. Bändin pyörittäminen on muutakin kuin vain soittamista, varsinkin jos sitä haluaa tehdä missään määrin vakavissaan eikä vain soitella omaksi ilokseen kavereiden kanssa. Maailmassa on valtava määrä bändejä ja jos bändi haluaa nousta edes jossain määrin tunnetuksi, on sen tehtävä tosissaan töitä sen eteen. Ei riitä, että tehdään vain hyvää musiikkia, vaan bändin tulee myös hoitaa kaikki bisnekseen liittyvät asiat sekä muistaa myös mainostaa bändiä niin, että sen tunnettavuus lisääntyy.

Sivusto tarjoaa vinkkejä aloittelevalle bändille

Tältä sivustolta löytyy monenlaisia kirjoituksia, joiden tarkoitus on auttaa tässä päämäärässä. Ammattimainen bänditoiminta vaatii kuitenkin pitkäjännitteistä työtä ja vaikka sivuston artikkelien tarkoitus on auttaa, ei niiden lukeminen vielä riitä, vaan bändin jäsenten tulee olla valmiita työskentelemään yhdessä tämän päämäärän saavuttamiseksi. Tie ei ole helppo ja monta kertaa matkan varrella varmasti tuntuukin siltä, että tie on noussut lopullisesti pystyyn. Kuitenkin ne bändit, jotka ovat päässeet “mestaruussarjaan”, ovat niitä, jotka eivät luovuttaneet silloin kun tie tuntui nousseen pystyyn. Menestyneet bändit jatkoivat päämäärätietoisen työn tekemistä ja pystyivät nousemaan esteiden yli. Monien tällaisten bändien tarinat ovat toimineet inspiraation lähteenä tälle sivustolle kirjoitettuihin teksteihin.

Oppiminen tapahtuu yrityksen ja erehdyksen kautta

Näitä asioita ei kuitenkaan voi oppia pelkästään lukemalla kirjoituksia, vaan nämä asiat oppii parhaiten tekemällä, yrityksen ja erehdyksen kautta. Näiden tekstien tarkoitus on myös kannustaa bändejä, sillä bänditoiminta ei ole aina helppoa eikä vaikeissa tilanteissa kannata menettää uskoaan, vaan jatkaa eteenpäin. Yleensä vain ne palkitaan, jotka jaksavat puskea bändiään eteenpäin ja uskoa asiaansa. Jos et itse usko bändiisi, ei kukaan muukaan usko siihen. Bändin pyörittäminen on kuitenkin myös hauskaa. Nauti kyydistä, sillä siinä kyydissä sattuu ja tapahtuu uskomattomia asioita ja vaikka bändisi ei koskaan nousisi uudeksi huippunimeksi, on jokaisella bändillä mahdollisuus nousta ainakin jonkinlaiseen tunnettavuuteen.